Thumbnail
 Ο ύποπτος της επίθεσης στο Βερολίνο έπεσε νεκρός από την αστυνομία στο Μιλάνο

Νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μιλάνο φέρεται να έχει πέσει ο ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, σύμφωνα με πηγή ασφαλείας που μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με την ιταλική La Stampa, ο Τυνήσιος έπεσε νεκρός σε πλατεία της ιταλικής πόλης όταν αστυνομικοί τον πλησίαζαν για αναγνώριση στοιχείων. 

Σε προηγούμενο τηλεγράφημά του το πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία της Δανίας μετέδωσε ότι ένας άνδρας που μοιάζει με τον Τυνήσιο ύποπτο εθεάθη στην πόλη Άαλμποργκ, στη βόρεια Δανία, κι ότι η αστυνομία έχει καλέσει τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς διεξάγεται επιχείρηση.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μινίτι, δήλωσε πως ευχαρίστησε τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε, που ονομάζεται Κριστιάν Μόβιο, εκ μέρους ολόκληρου του υπουργείου αλλά και της ιταλικής αστυνομίας. “Του είπα και καλά Χριστούγεννα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός. “Ήταν ο πλέον καταζητούμενος και καταφέραμε αμέσως να τον ταυτοποιήσουμε και να τον εξουδετερώσουμε. Αυτό σημαίνει ότι η ασφάλειά μας, δουλεύει”.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα