Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κέλλυ Σακάκου, όπως μετέδωσε πριν λίγο το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.
Η Κέλλυ Σακάκου, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας, καθώς βρισκόταν επί 2 δύο μήνες σε ακινησία, λόγω εγχείρησης που είχε κάνει στο ισχίο της.
Ποια ήταν
Η Κέλλυ Σακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Φοίτησε στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια στη σχολή «Κατσέλη» όπου σπούδασε ηθοποιός. Ακολούθησαν σπουδές στη δραματική τέχνη και τη δημοσιογραφία.
Η Κέλλυ Σακάκου εργάστηκε στην Τηλεόραση, το Ραδιόφωνο, τη Διαφήμιση και τον Τύπο.
Συμπλήρωσε 30 χρόνια στη Δημόσια Τηλεόραση και συμμετείχε σε πολλές εκπομπές της ιδιωτικής. Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες 1970 και 1980, καθώς υπήρξε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της τηλεόρασης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ