Thumbnail
Ανακοίνωση

«Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστή τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό σε Δημοτικό Σχολείο Ικονίου, στη διάρκεια ενημερωτικής σύσκεψης, με θέμα την υποδοχή 25 προσφυγόπουλων τον Φεβρουάριο», τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο δήμος Περάματος, για τα χθεσινά επεισόδια.

«Η Χρυσή Αυγή με ψευδής φήμες που διέσπειρε στους γονείς περί μεταδοτικών ασθενειών αυτών των παιδιών, δημιούργησε ανησυχία σε μερίδα γονέων των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά των προσφύγων έχουν πολλαπλά εμβολιαστεί, τόσο στην Πρώτη Υποδοχή, όσο και στο Κέντρο Φιλοξενίας, έχοντας ιατρική παρακολούθηση σε μόνιμη βάση», επισημαίνει ο δήμος και προσθέτει: «Οι προπηλακισμοί, οι εκφοβισμοί και τραμπουκισμοί, έχουν ξεπεράσει κάθε μέτρο ρατσισμού, ξενοφοβίας, και δεν θα γίνουν ανεκτά στην πόλη μας.

Την ίδια ώρα, ο δήμος συνυπογράφει το κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος, που καλεί τους Συλλόγους Γονέων και τους Εκπαιδευτικών, να υποδεχτούν και να αγκαλιάσουν τα προσφυγόπουλα, που θα έρθουν στο Δημοτικό Σχολείο.

Όπως σημειώνεται σε όλους τους τόνους, το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων θα υλοποιηθεί και ο δήμος θα συμβάλει σε αυτό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ