Thumbnail
Εξιχνιλαστηκε το έγκλημα στη Δάφνη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άστεγου που βρέθηκε από έναν οδοκαθαριστή τα ξημερώματα της Πέμπτης, 12/01/2017 σε έναν κάδο απορριμάτων στην οδό Παπαναστασίου στην Δάφνη (σύνορα Δάφνης Αγίου Δημητρίου).

Σοκ προκαλεί η απολογία του 58χρονου άστεγου που δολοφόνησε, τον, επίσης άστεγο, 73χρονο στον Αγιο Δημήτριο και πέταξε τη σορό του σε κάδο σκουπιδιών.

Το θύμα είχε όπως και ο θύτης προβληματική συμπεριφορά. Έβρισκε κατάλυμα στο Μετρό της Δάφνης. Στις 4 Δεκεμβρίου ο δράστης τον κάλεσε να τον "φιλοξενήσει" σε ένα εγκαταλελειμένο εργοστάσιο επίπλων που έμενε. Όμως, μετά από 3 - 4 μέρες η συμβίωσή τους αποδείχθηκε προβληματική. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε και έβριζε τον δράστη. Οι τσακωμοί ήταν συνεχείς και κάποια στιγμή ο δράστης τον στραγγάλισε. Τύλιξε το πτώμα με ένα σλιπινγκ μπαγκ και το πέταξε το φρεάτιο του ασανσέρ.  Όμως λίγες ημέρες μετά λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας τον τοποθέτησε σε έναν κάδο απορριμάτων.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

«Με έλεγε συνέχεια ζητιάνο και με έβριζε. Τον φιλοξενούσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επίπλων. Μετά από 5 ημέρες τσακωθήκαμε άσχημα. Τον χτύπησα, τον έσπρωξα και έπεσε πάνω σε μια λεκάνη τουαλέτας με το κεφάλι και τη μύτη. Ύστερα τον έπνιξα με τα χέρια μου και τον άφησα μέσα σε ένα φρεάτιο ασανσέρ του κτηρίου. Έπειτα από ένα μήνα κάποιοι άλλοι αστεγοι διαμαρτύρονταν για τη δυσοσμία. Έτσι αποφάσισα να τον μετακινήσω» κατέθεσε στους αστυνομικού ο 58χρονος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Το θύμα είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο με μια κούβερτα μέσα σε σλιπινγκ μπαγκ με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για άστεγο επειδή φορούσε τέσσερις μπλούζες.

Ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου βρίσκεται σε απόσταση 25 μέτρων από το εργοστάσιο επίπλων όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Το έργο των αστυνομικών βοήθησε πάρα πολύ και η μαρτυρία διερχόμενου ο οποίος το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες, δηλαδή, πριν βρεθεί η σορός του 73χρονου, είχε δει ένα άτομο να μεταφέρει κάτι στον κάδο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

doe
Για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων Τάσου Γκαραγκάνη  και Βιολέττας Πατέλη για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την...
Για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
texniti noimisini
Νέοι εκπαιδευτικοί: Πανελλήνια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση Τεχνητής Νοημοσύνης
Σαρώνει στους νέους εκπαιδευτικούς το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό εκπαιδευτικών στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Χιλιάδες οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος νέων...
Νέοι εκπαιδευτικοί: Πανελλήνια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση Τεχνητής Νοημοσύνης
viasmos.jpg
Ασέλγεια σε 12χρονη αθλήτρια: Ποινή κάθειρξης 13 ετών στον προπονητή ιστιοπλοΐας
«Στο δικό του μυαλό ίσως να πίστευε ό,τι και να γίνει θα καλυφθεί με το γάμο… Μου δίνει την εντύπωση ότι έμμεσα επιβεβαιώνεται ο βιασμός»
Ασέλγεια σε 12χρονη αθλήτρια: Ποινή κάθειρξης 13 ετών στον προπονητή ιστιοπλοΐας