Thumbnail
Το δίκτυο διαχειρίζεται τη σελίδα του Facebook "Σκυλιά του Πολέμου", που παροτρύνει σε διενέργεια εικονικών πνιγμών, βασανιστήρια σε προσφυγόπουλα και φυσικά εξυμνεί τη Χούντα.

Μάλιστα, σε εξαιρετικά προκλητικές αναρτήσεις, οι άνθρωποι της σελίδας τονίζουν πως η δικαιοσύνη ουσιαστικά δεν τους αγγίζει, ενώ απειλούν με μηνύσεις! Η δικαιοσύνη, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι αρχές υποθέτουμε πως δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς είναι επιφορτισμένες με την καταδίωξη του... γέροντα Παστίτσιου. Παραθέτουμ τις αναρτήσεις της σελίδας, ο διαχειριστής της οποίας χρησιμοποιεί το email [email protected].

Δείτε τις προκλητικές αναρτήσεις των αστυνομικών:

«Έχουμε συνταγή για γκέι συνάδελφο βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» (προηγουμένως είχαν ανεβάσει τα στοιχεία του ανθρώπου που αυθαίρετα θεωρούν ότι είναι γκέι)

«Εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη»

«Που είσαι Γιώργη να δεις κάτι δημοκράτες» (και έχουν κάποιον να προσκυνάει τον Παπαδόπουλο)

«Έχουμε 300 τρολ λογαριασμούς και στρατιές ανυπαρκτων ατόμων που κάνει ο ένας τον άλλον admin» (όταν το facebook τους ενημέρωνε πως ενδέχεται να κλείσει τη σελίδα τους γιατί προβάλει ρητορική μίσους. Δείτε το mail που χρησιμοποιεί ο διαχειριστής αστυνομικός της σελίδας: [email protected]

«Έχουμε τα χρήματα και τα μέσα να σας τρέχουμε μια δεκαετία στα δικαστήρια» (απειλούν κόσμο που δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις τους)

«Σήμερα τα Σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά – Άλλη μια τεράστια κοινωνική προσφορά» (δείχνουν σε συναδέλφους τους πώς να χρησιμοποιούν το βασανιστήριο του πνιγμού.)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια