Thumbnail
Σε ανακριτή οδηγείται προκειμένου να απολογηθεί για κακουργηματικές κατηγορίες ο 42χρονος χρυσαυγίτης που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελόκηπους. 

Μάλιστα έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκεται και ο φοιτητής, ο οποίος υπέστην την επίθεση. Ο φοιτητής έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγή και αναμένεται να καταθέσει και εκείνος στον ανακριτή μετά την απολογία του κατηγορούμενου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός φέρει ακόμη τα σημάδια της άγριας επίθεσης που δέχτηκε και δεν αποκλείεται  να κληθεί από τον ανακριτή να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του κατηγορομουμένου τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του. 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 42χρονου ο οποίος από το 2012 εργάζεται ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του προέδρου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή, έχει ασκηθεί δίωξη για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. 

Από την πλευρά του ο 42χρονος  φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στην αιματηρή επίθεση και ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος ο οποίος τον αναγνώρισε έχει προσωπικές διαφορές μαζί του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

synodos prytanevn
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"
Ποια είναι τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια που συζητήθηκαν στην 106η Σύνοδο Πρυτάνεων
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"