Thumbnail
Δείτε τα δρομολόγια που θα ματαιωθούν

24ωρη απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξήγγειλε για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Παράλληλα, έχιε προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από κτίριο του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου, για τις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η εκποίηση του εθνικού πλούτου συνεχίζεται.

Ένα ακόμα θύμα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η Κυβέρνηση ολοκληρώνει και τυπικά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προώθησαν και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, με την πανηγυρική τελετή να πραγματοποιείται στην Κέρκυρα!!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 πραγματοποιεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με συγκέντρωση στο κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3), ώρα 12.00’, καταδεικνύοντας τη διαφωνία της στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου. Η ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι όλης της χώρας διαφωνούν με την εκποίηση του εθνικού πλούτου.

Μαζί με όλους τους εργαζόμενους θ’ αγωνιστούμε, να σταματήσει αυτή η καταστροφική πορεία για τη χώρα και ο εμπαιγμός που συνίσταται στο να πανηγυρίζουν ταυτόχρονα και αυτοί που πωλούν και αυτοί που αγοράζουν.
Άραγε ποιος πράττει σωστά;

Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας."

Ματαιώσεις δρομολογίων

Λόγω της 24ωρης απεργίας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/9/2017 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/9/2017.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/9/2017.

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/9/2017 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα
Κερδοσκοπικά παιχνίδια και ελλιπείς υποδομές αυξάνουν τις τιμές του ρεύματος
Oι καθηγητές υπoστηρίζουν ότι η όποια αποκλιμάκωση των τιμών θα είναι σίγουρα μικρότερη της αύξησης που καταγράφεται το διάστημα που διανύουμε
Κερδοσκοπικά παιχνίδια και ελλιπείς υποδομές αυξάνουν τις τιμές του ρεύματος