Με στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ (Ηλεκτρικός, Μετρό, Τραμ). Αφορμή όπως σημειώνουν "πόλεμο" το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Η στάση εργασίας έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα 09/10/2017 από τις 12:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι.
Οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως «η ταλαιπωρία των επιβατών ήταν πολύ μεγάλη και οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί με τους εργαζόμενους συνεχείς».
Επαναλαμβάνουν ότι το Σωματείο τους εδώ και ένα χρόνο καταγράφει προβλήματα για τα οποία έχει ενημερώσει εγγράφως, το Υπουργείο Μεταφορών, τον ΟΑΣΑ και τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ..
Τονίζουν πως:
- Δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για την αντικατάσταση στο τέλος του μηνός εκατοντάδων χιλιάδων χάρτινων καρτών με ηλεκτρονικές στα 15 σημεία πώλησης.
- Δεν έχουν γίνει από τα αρμόδια Υπουργεία οι αναγκαίες ενέργειες για την ελεύθερη μετακίνηση των δικαιούχων (ΑΜΕΑ, άνεργοι κ.α).
Δεν έχει γίνει προμήθεια του αναγκαίου αριθμού ηλεκτρονικών εισιτηρίων για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της απλής διαδρομής. Έτσι, οι επιβάτες θα είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν ημερήσιο εισιτήριο, που κοστίζει πολύ ακριβότερα.
- Δεν έχουν ενημερωθεί οι επιβάτες για τη λειτουργία του νέου συστήματος.
- Δεν έχει τοποθετηθεί σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών POS σε όλα τα εκδοτήρια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ