Thumbnail
Κάνουν λόγο για απειλή προς την ελευθεροτυπία και την δημοκρατία

Αιχμηρή απάντηση των δημοσιογράφων της δημόσιας τηλεόρασης προς τον μητροπολίτη Αμβρόσιο που κάλεσε τους χριστιανούς να κλείσουν την ΕΡΤ επειδή διαφωνεί με τις ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μαρία Πολλάλη, στον μητροπολίτη Κυθήρων.

«Η ΕΡΤ δεν είναι γλυπτό για να το ρίξετε», σημειώνουν οι δημοσιογράφοι, αναφερόμενοι στο γκρέμισμα του αγάλματος Phylax στο Παλαιό Φάληρο, και κάνουν λόγο για «φρικαλέα κρούσματα σκοταδισμού και στοχοποίησης των συναδέλφων τους.

Οι προσωπικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους «αποτελούν απειλή για την ελευθεροτυπία αλλά και την ίδια τη δημοκρατία», σημειώνουν επίσης και καλούν τα κόμματα και όλα σωματεία του κλάδου να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τα φρικαλέα αυτά κρούσματα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα