Thumbnail
Έπεσε σε χιονοσκεπή περιοχή 500 μέτρων

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση διάσωσης-μεταφοράς τραυματσμένης γυναίκας στην περιοχή λούκι Μύτικα, στον Όλυμπο. Η Διεύθυνση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 12.20 το μεσημέρι και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση.

Οι διασώστες άκουσαν φωνές για βοήθεια από τους συντρόφους της ορειβάτισσας και άμεσα ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου και το ΕΚΑΒ Κατερίνης.

Η γυναίκα, παρόλο που είχε πτώση 500 μέτρων σε χιονοσκεπή περιοχή, κατάφερε με ίδιες δυνάμεις και με τη βοήθεια των συντρόφων της να φτάσει στο καταφύγιο Αποστολίδη, στο οροπέδιο των Μουσών. Πιθανόν να φέρει κατάγματα πλευρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, κλιμάκιο πυροσβεστών έχει ξεκινήσει για να συνδράμει στην επιχείρηση μεταφοράς της γυναίκας, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινητοποιηθεί και ελικόπτερο Super Puma.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!