Thumbnail
Η 21χρονη Σάρα ζούσε σε κόλαση 

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από την κατάθεση της συντρόφου του 33χρονου δράστη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε γίνει βίαιος και ήθελε να τον εγκαταλείψει. Όπως φέρεται να είπε, η συμπεριφορά του άλλαξε από τη χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών. Ο 33χρονος, αν και γνώριζε ότι εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αφόρητους πόνους, της ασκούσε σωματική και σεξουαλική βία, αδιαφορώντας για την κατάστασή της, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η 21χρονη πριν γνωριστεί με τον δράστη σπούδαζε σε ιδιωτικό κολέγιο και εργαζόταν για να πληρώνει τα δίδακτρα. Η νεαρή κατέθεσε ότι ο 33χρονος την εξανάγκασε να εγκαταλείψει τις σπουδές της και να συζήσουν και πως φοβόταν να τον εγκαταλείψει.

Η νεαρή αποκάλυψε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος το βράδυ του φόνου, όταν επέστρεψε στο σπίτι, της ανέφερε ότι είχε σκοτώσει το ζευγάρι και η ίδια δεν τον πίστεψε. Για τον λόγο αυτό την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο Στρόβολο για να την πείσει. Στην περιοχή βρισκόταν όμως η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν.

Ο 33χρονος ομολόγησε
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο 33χρονος ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού από το παράθυρο του πάνω ορόφου και άμεσα έγινε αντιληπτός από την 59χρονη Ντίνα Σεργίου, η οποία βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της. Η γυναίκα φώναξε δυνατά και αμέσως δέχτηκε επίθεση από τον 33χρονο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο σύζυγός της, άκουσε τις φωνές και ανέβηκε στον πρώτο όροφο από το ισόγειο στο οποίο βρισκόταν και παρακολουθούσε τηλεόραση. Ο άνδρας δέχτηκε επίθεση από τον 33χρονο και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 33χρονος στη συνέχεια έψαξε το σπίτι για να εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο. Τότε ξύπνησε ο 15χρονος γιος των θυμάτων και ο 33χρονος τον οδήγησε στην κουζίνα, προκειμένου να ανοίξει την πόρτα και να μπει στο σπίτι ο συνεργός του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης στο τέλος της κατάθεσής του ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ υπέδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον δρόμο διαφυγής του.

Τόσο ο 23χρονος όσο και η συμβία του δράστη ισχυρίζονται ότι ο 33χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Τον «έκαψε» το DNA
Η ομολογία για τον 33χρονο ήταν μονόδρομος, καθώς υπό το βάρος των συντριπτικών εις βάρος του στοιχείων δεν φαίνεται να είχε άλλη επιλογή. Οι τρεις άλλοι συλληφθέντες τον υπέδειξαν ως ηθικό και φυσικό αυτουργό της δολοφονικής ληστείας, ενώ τον «έκαψε» και το DNA του που εντοπίστηκε στο φονικό μαχαίρι, στα παπούτσια που ανευρέθησαν στην αυλή, καθώς και σε ένα ρόπαλο και ένα ξίφος που εγκατέλειψε μέσα στο σπίτι.

Στην κατάθεσή της η 21χρονη φέρεται να κάνει αναφορά στο πώς γνωρίστηκε και πώς εξελίχθηκε η σχέση της με τον Τζιωνή, αλλά και για το τι ακολούθησε όταν ο 33χρονος επέστρεψε στο σπίτι μετά το έγκλημα και την ενημέρωσε ότι είχε σκοτώσει το ζεύγος. Συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε ότι μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο παρακολουθούσε μαθήματα σε κολέγιο και παράλληλα εργαζόταν σε μπαρ στην Αγία Νάπα, για βιοποριστικούς λόγους, καθώς προέρχεται από φτωχή οικογένεια.

 

Ναρκωτικά και βία

Εκεί γνώρισε τον Τζιωνή ο οποίος εργαζόταν στον ίδιο χώρο. Προέκυψε αμοιβαία συμπάθεια, η οποία εξελίχθηκε σε δεσμό. Στην πορεία δημιουργήθηκαν πολύ δυνατά συναισθήματα στην ίδια για τον 33χρονο, σε σημείο που εγκατέλειψε το κολέγιο, ενώ αργότερα άρχισαν να συζούν. Η ίδια αποδίδει τον έρωτά της για τον Τζιωνή στο ότι αυτός ήταν αρχικά πολύ καλός και σωστός, στην πορεία όμως άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνη και αμφεταμίνες, κάτι που επέφερε αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, η 21χρονη ισχυρίζεται ότι άρχισε να γίνεται επιθετικός και σε κάποιες περιπτώσεις να την κακοποιεί, τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχολογικά, ενώ τελευταία είχε αρχίσει να μεταφέρει στο σπίτι και αντικείμενα, όπως το ξίφος και το ρόπαλο που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της 21χρονης, άρχισαν να τη φοβίζουν περισσότερο και ήθελε να ξεφύγει. Ωστόσο, λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του 33χρονου, φοβόταν να διακόψει τη σχέση τους.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος, Πολίτης Κύπρου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

alexandris
Νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Β΄Αθήνας ο Αντρέας Αλεξανδρής

Μετά την αυτοδίκαιη λύση στις 30-6-2024 της υπαλληλικής σχέσης του πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας,...

Νέος Διευθυντής στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Β΄Αθήνας ο Αντρέας Αλεξανδρής