Thumbnail
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση

Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ έχουν αναρτηθεί τα ονόματα  των δικαιούχων για τον Κοινωνικό – Ιαματικό Τουρισμό, για το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και τα δωρεάν βιβλία, από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας έτους 2018, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης. Αναρτήθηκαν επίσης και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων (παρόχων).

Για να παραλάβουν τα δελτία τους, οι δικαιούχοι μπορούν από σήμερα να κάνουν τα εξής:

-Να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

- Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ να καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ από τη Δευτέρα 2/7, τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (Voucher).

Μετά την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται από την Δευτέρα 2/7/2018 σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους. Η παραλαβή των δελτίων μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα με την ηλεκτρονική κράτηση δωματίου, αρκεί να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση των σχετικών στοιχείων (καταχώρηση κράτησης δωματίου).

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού είναι η 31/8/2018.

Για τα υπόλοιπα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!