Thumbnail
Τον αγώνα των εργολαβικών εργαζόμενων στον ΔΕΣΦΑ στηρίζει η ΓΣΕΕ

Οι εργαζόμενοι ζητούν εξασφάλιση και μισθολογική εξίσωση με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, "με τους οποίους επιτελούν τα ίδια καθήκοντα, υπό τις ίδιες συνθήκες απασχόλησης, στους ακριβώς ίδιους εργασιακούς χώρους".

Πρόκειται για εργφαζόμενους που παρέχουν εδώ και 25 χρόνια υπηρεσίες στην εταιρεία μέσω εργολάβου.

Για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους προχωρούν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Παρασκευή.

Η ΓΣΕΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

H ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων μέσω εργολάβων, στον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), οι οποίοι πραγματοποιούν την προσεχή Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, 24ωρη προειδοποιητική απεργία.

Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι στο φορέα να παρέχουν εδώ και 25 χρόνια υπηρεσίες στην εταιρεία μέσω εργολάβου, χωρίς καμία εξασφάλιση και μισθολογική εξίσωση με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους ,με τους οποίους επιτελούν τα ίδια καθήκοντα, υπό τις ίδιες συνθήκες απασχόλησης, στους ακριβώς ίδιους εργασιακούς χώρους.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει οριστικό τέλος στην ομηρία και στην  διαρκή αγωνία που δημιουργεί  η επισφαλής αυτή σχέση εργασίας, την ώρα μάλιστα που είναι ήδη δρομολογημένη η  ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, γεγονός που θα οδηγήσει σε ένα πιο αβέβαιο μέλλον για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ