Thumbnail
Συνεχίζει την έρευνα η αστυνομία για τη διαλεύκανση του εγκλήματος στο Χαλάνδρι

Την Πέμπτη ανακαλύφθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι η σορός που ανήκει πιθανότατα στον 64χρονο Έλληνα που κατοικούσε μαζί με τη Γερμανίδα σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας δολοφονήθηκε. 

Οι αρχές παραβίασαν το διαμέρισμα και βρήκαν τον άτυχο άντρα σε προχωρημένη σήψη, ύστερα από κλήσεις των περιοίκων λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Ο 64χρονος ήταν τυλιγμένος με σεντόνι και δεμένος χειροπόδαρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν τη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου ενοικιαστή του διαμερίσματος της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις αρχές Ιανουαρίου, καθώς εκτιμούν ότι ο εντοπισμός της θα αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη.

Η αστυνομία εκτιμά πως η Γερμανίδα πιθανότατα έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Το θύμα, έχει σημάδια στο κεφάλι, τα οποία ωστόσο δεν κατέστη δυνατό ακόμα να αποκαλυφθεί αν ήταν και αυτά που τον οδήγησαν στο θάνατο. Σημειώνεται ότι το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί, με αποτέλεσμα να αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας και να ενισχύει το σενάριο ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Η έρευνα εστιάζεται στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του 64χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι είναι αυτός το θύμα, με δεδομένο ότι η σορός που εντοπίστηκε είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Ο 64χρονος αναζητούνταν από τους φίλους και συγγενείς του επί σειρά μηνών, καθώς και από την πρώην σύζυγο του, ενώ και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε να τον δει από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τα στοιχεία να ενισχύουν την εκτίμηση ότι το πτώμα ανήκει σε αυτόν.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην ΕΛ.ΑΣ, στις 5 Ιανουαρίου η Γερμανίδα κατέβαλλε το ενοίκιο και μετά δεν την ξαναείδε.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ που ερεύνησε το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι επιχείρησε να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη. Η νεκροτομή αναμένεται σήμερα και τα αποτελέσματα της θα δώσουν μία καλύτερη εικόνα στις αρχές για τα αίτια θανάτου και το τι συνέβη στο πτώμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα