Thumbnail
Σοβαρή η κατάσταση του ενός

Τρεις κρατούμενοι των Φυλακών Χανίων τραυματίσθηκαν το μεσημέρι κατά την διάρκεια σύρραξης μεταξύ ομάδων κρατουμένων του σωφρονιστικού καταστήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης με τον ένα εξ αυτών να φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και τον μηρό και η κατάσταση του να θεωρείται σοβαρή, ενώ οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρότερα τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε την ώρα του φαγητού και σε αυτή συμμετείχαν αλλοδαποί κρατούμενοι υπήκοοι Αλβανίας και Πακιστάν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syriza11
ΣΥΡΙΖΑ σε Υπ. Παιδείας: «Πού είναι το Harvard και το Yale;»
«Ποιο ήταν το αφήγημα της κυβέρνησης; Ότι, δήθεν, τα διεθνώς φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα θα ‘τρέξουν’ για να ιδρύσουν παραρτήματα στην Ελλάδα»
ΣΥΡΙΖΑ σε Υπ. Παιδείας: «Πού είναι το Harvard και το Yale;»