ikaria astrofysikos
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών

Στο επίκεντρο των εξονυχιστικών ερευνών που διεξάγονται στην Ικαρία, προς εντοπισμό της αγνοούμενης από χθες το πρωί 35χρονης Αγγλοκύπριας, τίθεται πλέον συγκεκριμένη διαδρομή.

Η εξέλιξη προκύπτει, όπως εγκύρως πληροφορείται το Sigmalive, μετά από καθοριστική παρέμβαση από Κύπρο. Συγκεκριμένα, πρόσωπο που κατέχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να συμβάλει στις έρευνες, υπέδειξε σε συγκεκριμένο πάροχο κινητής τηλεφωνίας όπως απενεργοποιηθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην απέναντι περιοχή από την Ικαρία, με όνομα «Φούρνοι».

Η συγκεκριμένη κεραία προκάλεσε σύγχιση στις έρευνες, καθώς το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων». Ωστόσο αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας. Αρχικά αυτό έκανε τους επικεφαλής των ερευνών να σκεφτούν ότι η 35χρονη βρίσκεται στην απέναντι περιοχή.

Κάτι όμως που δεν ευσταθεί, καθώς από την ώρα που ακολουθήθηκαν οι συμβουλές από Κύπρο, απενεργοποιώντας την κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη διαδρομή, καλύπτοντας την απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η 35χρονη Αγγλοκύπρια μέχρι την περιοχή που καταγράφεται το τελευταίο της νέο στίγμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμενο πρόσωπο από την Κύπρο, εντόπισε και απέστειλε σε σύνολα που συμμετέχουν στις έρευνες, στίγματα της 35χρονης από ηλεκτρονικά της μέσα.

Πηγή: sigmalive.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα