Στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Αντικυθήρων εξακολουθεί να πλέει ακυβέρνητο από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, το φορτηγό πλοίο "ΑEOLOS", λόγω απώλειας του πηδαλίου, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή, δεν επέτρεψαν στα δύο ρυμουλκά που έφθσασαν στο σημείο, τη ρυμούλκησή του στον όρμο Βάτικα Νεάπολης Βοιών.
Σήμερα το μεσημέρι, στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο κατέπλευσε και τρίτο ρυμουλκό, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες αύριο το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου επιχείρηση ρυμούλκησης.
Το πλοίο «AEOLOS» με 22 άτομα αλλοδαπό πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Ντιλισκελεσί στην Τουρκία, με προορισμό τον λιμένα Σαν Νίκολας στην Αργεντινή, έμφορτο με 19.273,42 μ.τ. σιδηρομετάλλευμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ