Θεσσαλονίκη: Η δημοτική αστυνομία επιστρέφει όλες τις πινακίδες λόγω κορονοϊού
Λόγω των έκτακτων υγειονομικών αναγκών που έχουν προκύψει με την πανδημία του κορονοϊού

Τις πινακίδες όλων των οχημάτων που αφαιρέθηκαν -ανεξαρτήτως παράβασης- επιστρέφει η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης, λόγω των έκτακτων υγειονομικών αναγκών που έχουν προκύψει με την πανδημία του κορονοϊού και προς αποφυγή συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και της εξυπηρέτησης τυχόν αναγκαίων μετακινήσεων μεταφοράς των πολιτών.

   Με απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, η επιστροφή των πινακίδων ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου, και για τις επόμενες εργάσιμες ημέρες το ωράριο επιστροφής θα είναι από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

   Όπως επισημαίνεται, σε περίπτωση παραλαβής των πινακίδων από τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση. Ωστόσο, οι δημότες καλούνται πριν από την προσέλευσή τους στο αρμόδιο γραφείο της δημοτικής αστυνομίας να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2313317930 προκειμένου να ορίζεται ημέρα και ώρα παραλαβής προς αποφυγή συνωστισμού.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα