Οι επόμενες ημέρες και ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Αυτό σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λαμβάνει κι άλλα μέτρα.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απαράδεκτη όπως τη χαρακτήρισε εικόνα έξω από τις τράπεζες με κάποιους συμπολίτες μας να μην καταλαβαίνουν σε τι κίνδυνο βάζουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Ανέφερε ακόμα ότι δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός δίπλα σε κάθε απερίσκεπτο πολίτη.
Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας δυο λαϊκών αγορών στον δήμο Ιλίου γιατί παραβίαζαν τους όρους.
Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι η δημοτική ενότητας Μεσοποταμίας του Δήμου Καστοριάς τίθεται σε καραντίνα μέχρι το βράδυ της 14ης Απριλίου.
Μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί επιβλήθηκαν παράλληλα σε πέντε δήμους, τρεις της Καστοριάς και δυο της Ξάνθης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ