taxiarxai kliniki

Δύο θάνατοι από κορονοϊό έχουν σημειωθεί στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, εκεί όπου εντοπίστηκαν τουλάχιστον 28 κρούσματα κορονοϊού σε ασθενείς και ιατρικό προσωπικό.

Όπως μεταδίδουν ΣΚΑΪ και OPEN, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ιδιωτική κλινική. Από τα 28 κρούσματα, 11 είναι εργαζομένοι, 13 τρόφιμοι, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός.

Ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχαι», μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως κανείς ασθενής νοσηλευόμενος σε άλλο τμήμα εκτός του τεχνητού νεφρού δεν έχει εμφανιστεί θετικός στον κορωνοϊό. «Όσοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι προφανώς γιατί κάνανε μαζί αιμοκάθαρση», δήλωσε ο κ. Κοκκινάκης.

Ο πρώτος ασθενής, ένας άνδρας που πραγματοποιούσε τακτικά αιμοκάθαρση στην Κλινική, παρουσίασε υψηλό πυρετού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «οι επιστημονικοί υπεύθυνοι θα ελεγχθούν και ποινικά και πειθαρχικά για πιθανές ευθύνες ή αμέλεια στην τήρηση των διαδικασιών».

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε επείγουσα έρευνα για την ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, αλλά και για άλλη μία στη Γλυφάδα, προκειμένου να διαπιστωθεί το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα