Ένας ακόμα ηλικιωμένος ασθενής με κορονοϊό έχασε τη μάχη για τη ζωή, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 171.
Ο 89χρονος άντρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» κατέληξε μία 91χρονη.
Κατά τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού, 19 εκ των οποίων αφορούν γνωστές συρροές κρουσμάτων.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.873, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 612 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1446 (50.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
19 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών, ενώ 6 (31.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 89.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Εξιτήριο από τις ΜΕΘ έχουν πάρει 98 ασθενείς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ