καιρός
Ενισχυμένο μελτέμι 8 έως 9 μποφόρ και αυξημένη πιθανότητα βροχοπτώσεων σε Κρήτη και Κυκλάδες την Τετάρτη, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου

Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, οι οποίες κατά τόπους θα φτάνουν τους 35 έως 36 βαθμούς, αναμένονται σήμερα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 4 έως 5 μποφόρ.

  Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το μελτέμι θα ενισχυθεί την Τετάρτη, φτάνοντας τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

   Παράλληλα, αυξημένη είναι αύριο η πιθανότητα εκδήλωσης βροχοπτώσεων στην Κρήτη και κυρίως στα βόρεια και ορεινά του νησιού, ενώ πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει επίσης στη Νότια Εύβοια και στις Κυκλάδες.

   Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί σήμερα από 15 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 33, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 32, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 30 και στην Κρήτη από 17 έως 31 βαθμούς.

   Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν σήμερα από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

   Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

   Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι κατά τόπους έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tsoureki
Περίσσεψε πασχαλινό τσουρέκι; Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές για να το μετατρέψετε σε λαχταριστά γλυκά!
Περίσσεψε πασχαλινό τσουρέκι; Δοκιμάστε αυτές τις 3 μοναδικές συνταγές για να το αξιοποιήσετε!
Περίσσεψε πασχαλινό τσουρέκι; Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές για να το μετατρέψετε σε λαχταριστά γλυκά!