Lockdown - Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε έφηβους που έπαιζαν μπάσκετ
Αστυνομικοί «έκοψαν» πρόστιμα σε τρεις εφήβους που έπαιζαν μπάσκετ σε γήπεδο, στα Τρίκαλα, κατά τη διάρκεια του lockdown

Συνεχείς και πολλές φορές υπερβολικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. και των ανδρών της δημοτικής αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Και αρκετοί από αυτούς φαίνεται ότι δεν κινούνται σε ίδιο «πνεύμα» με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον Σωτήρη Τσιόδρα, οι οποίοι στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ανέφεραν ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση σε ότι αφορά την δυνατότητα άθλησης των πολιτών την περίοδο του lockdown.

Καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ πρόστιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr , το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε μικροένταση στο πάρκο του Αϊ Γιώργη όταν και αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα σε τρεις εφήβους που έπαιζαν… μπάσκετ στο γηπεδάκι.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες, αλλά ματαίως, καθώς απαγορεύονται τα ομαδικά παιχνίδια και σε εξωτερικούς χώρους, λόγω των έκτακτων μέτρων της καραντίνας.

Οι έφηβοι καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ πρόστιμο για μη συμμόρφωση προς αυτά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kakokairia
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ και προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Τι ώρα και πού θα βρέχει από σήμερα Δευτέρα
Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση ημέρα προς ημέρα
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ και προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Τι ώρα και πού θα βρέχει από σήμερα Δευτέρα
daskala
Συγκλονιστική καταγγελία εκπαιδευτικού για ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων: “Μας πετάνε στο δρόμο χωρίς καμιά αιτιολογία, δεν με άφησαν καν να χαιρετίσω τους μαθητές μου”
Το πλέον εξοργιστικό είναι πως η διεύθυνση του σχολείου, πάντοτε σύμφωνα με την καταγγελία, προκειμένου να δικαιολογήσει σε μαθητές και γονείς την...
Συγκλονιστική καταγγελία εκπαιδευτικού για ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων: “Μας πετάνε στο δρόμο χωρίς καμιά αιτιολογία, δεν με άφησαν καν να χαιρετίσω τους μαθητές μου”