Νέα Σμύρνη: Μαθητές κρατούνται στη ΓΑΔΑ, αλλά δεν ήταν καν στην πορεία
Στη ΓΑΔΑ κρατούνται από το βράδυ της Τρίτης δύο μαθητές Λυκείων της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι δεν ήταν καν στην πορεία - «Συνελήφθησαν χωρίς λόγο και τους ασκήθηκε βία»

Στη ΓΑΔΑ κρατούνται από το βράδυ της Τρίτης δύο μαθητές Λυκείων της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι δεν ήταν καν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην περιοχή.

«Τα παιδιά δεν είχαν πάει ούτε στην συγκέντρωση, βρίσκονταν έξω από το 6ο δημοτικό σχολείο μετά τις 9μμ. Τους συνέλαβαν χωρίς λόγο και τους κατηγορούν για πράγματα που δεν έχουν κάνει» είπε Στο Κόκκινο, η αντιπρόεδρος 15μελούς συμβουλίου Λυκείου της περιοχής.

«Ασκήθηκε βία σε βάρος τους και τώρα κρατούνται στην ΓΑΔΑ. Οι συμμαθητές τους δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε» λέει ενώ θεωρεί ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι κατέγραψαν σε βίντεο το περιστατικό όπου φαίνεται πως τα παιδιά δεν έχουν κάνει τίποτα.

«Είναι τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά του λαού. Κι όλοι εμείς κάναμε μια ειρηνική διαμαρτυρία», τόνισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κυβερνοασφάλεια
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή ευαλωτότητα στο δημόσιο- Μια αόρατη κρίση
Πόσα ακόμη περιστατικά θα χρειαστούν για να αντιμετωπιστεί η κυβερνοασφάλεια όχι ως τεχνικό υποσημείωμα αλλά ως πυλώνας λειτουργίας του κράτους;
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή ευαλωτότητα στο δημόσιο- Μια αόρατη κρίση