astynomikos rodos
Μετά τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του αστυνομικού διεθυντή Ρόδου, ο αστυνομικός ανέβηκε με βαριοπούλα στο γραφείο του προϊσταμένου του και προκάλεσε επιπλέον υλικές ζημιές

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν αστυνομικός έπεσε με το όχημά του πάνω στο αυτοκίνητου του αστυνομικού διεθυντή της περιοχής, Μιχάλη Καληωράκη, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές στο γραφείο του δεύτερου.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, περαστικοί κατέγραψαν με τα κινητά τους το περιστατικό. Το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή ήταν σταθμευμένο όπως κάθε μέρα, στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Ο εν ενεργεία αστυνομικός, οδηγώντας το ιδιωτικό του αυτοκίνητο (αγροτικό 4Χ4) εμβόλισε τρεις φορές σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή.

Στη συνέχεια κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και  σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές σε αυτό.

Ζημιές και στο γραφείο του αστυνομικού διεθυντή

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες, ο δράστης ήταν ανεξέλεγκτος: Έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή, και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του την ίδια βαριοπούλα, μπήκε στο γραφείο και προκάλεσε επίσης ζημιές.

Όταν ακινητοποιήθηκε ο αστυνομικός - δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα είχε μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη. Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. 

Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον πρώτο να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται οτι τον εξόργησε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αναγνωστόπουλος
Αναγνωστόπουλος-Πανελλαδικές: «Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο» – Η οργή του πατέρα της Καρολάιν
Τι είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Αναγνωστόπουλος-Πανελλαδικές: «Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο» – Η οργή του πατέρα της Καρολάιν