Mε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβάτης που επρόκειτο να ταξιδέψει με το δρομολόγιο του τρένου Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει την αδιαφορία του ΟΣΕ.
Το απαράδεκτο στο συγκεκριμένο γεγονός, είναι πως με τις ευλογίες του ΟΣΕ, επικρατεί συνωστισμός που ενδείκνυται για τη διασπορά του κορονοϊού.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η ημέρα που αναρτήθηκε η φωτογραφία ήταν από τις πιο ζεστές στη χώρα, με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 45 βαθμούς Κελσίου.
Όπως τονίζεται στην ανάρτηση, οι επιβάτες περίμεναν το συρμό χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα έρθει και χωρίς να τους προσφερθεί ούτε νερό.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
“Σάββατο 31 Ιούλη, Αθήνα, Σταθμός Λαρίσης, αποβάθρα 8 προς Θεσσαλονίκη.
Θερμοκρασία 43 βαθμοί Κελσίου.
Οι wannabe επιβάτες αναμένουν το συρμό ή έστω μία ενημέρωση για το πότε θα έρθει. Χωρίς νερό. Είναι στοιβαγμένοι και η σκιά μικραίνει όσο η ώρα περνά, πράγμα που φέρνει μεγαλύτερο συνωστισμό.
Μετά από μία ώρα και δέκα λεπτά το μαρτύριο λαμβάνει τέλος (?).
Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του συρμού ήταν 15:22, τελικά αναχώρησε στις 16:32. Η πολιτική της εταιρείας προβλέπει αποζημίωση μόνο όταν η καθυστέρηση στην αναχώρηση ξεπεράσει τα 90 λεπτά. Στη δική μας περίπτωση έφτασε τα εβδομήντα και δεν μας μοίρασαν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό ενώ δεν γνωρίζαμε πόσο πρόκειται να καθυστερήσει το τρένο.
Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου είναι 45,40 ευρώ για Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική που επέλεξε ο ιδιώτης που αγόρασε τον ΟΣΕ.
Σύμφωνα με τους όρους αποζημίωσης σε περίπτωση καθυστέρησης, δεν υπάρχει αποζημίωση αν ο συρμός φτάσει στον προορισμό του με καθυστέρηση μικρότερη της μιας ώρας.”
Θέλουμε δημόσιες, ποιοτικές συγκοινωνίες!
Φθηνά εισιτήρια – Σεβασμό στους ταξιδιώτες!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ