ethnos.gr alfavita.gr
ethnos.gr και alfavita.gr ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους

Ethnos.gr και alfavita.gr ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με στόχο την διεύρυνση του περιεχομένου τους και την ενίσχυση της ενημερωτικής εμπειρίας των αναγνωστών.

Το alfavita.gr, το μεγαλύτερο ενημερωτικό εκπαιδευτικό δίκτυο στην Ελλάδα, με εμπειρία περισσότερων από 20 χρόνων στον τομέα της εκπαίδευσης και το ethnos.gr το ιστορικότερο brand ενημέρωσης της χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το πλαίσιο της συνεργασίας ethnos.gr και alfavita.gr αφορά την ανταλλαγή περιεχομένου, την συνεργασία και το επίπεδο έρευνας και δημοσιογραφικής κάλυψης

Με αφορμή τη συνεργασία των δύο Μέσων, ο Διευθυντής του ethnos.gr, Αδάμος Ζαχαριάδης δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας να συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο πρωτοπόρο στον τομέα του. Το alfavita.gr έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια τη δημοσιογραφική του αξία σε έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό για την ελληνική κοινωνία. Η ιστορία, η εγκυρότητα και η αμεσότητα του ethnos.gr σε συνάρτηση με την διείσδυση του alfavita.gr στον χώρο της εκπαίδευσης είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν στους αναγνώστες μια ακόμα σφαιρικότερη οπτική των γεγονότων και της επικαιρότητας»

Ο  διευθυντής του Alfavita.gr, Παναγιώτης Κάτσικας δήλωσε: «Με μεγάλη τιμή και χαρά υποδεχόμαστε τη νέα συνεργασία με το ethnos.gr, το πιο ιστορικό και καταξιωμένο δημοσιογραφικό ηλεκτρονικό μέσο στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα ενισχύσει σημαντικά την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών. Στόχος από την πλευρά μας είναι η πληρέστερη κάλυψη των θεμάτων που αφορούν την εκπαιδευτική επικαιρότητα και την εργασία. »

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών (Β΄φάση): Εκκαθαρισμένοι πίνακες μετά την Α’ φάση προσλήψεων
Μπροστά στην β΄φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα ανακοινωθεί την εβδομάδα που έρχεται
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών (Β΄φάση): Εκκαθαρισμένοι πίνακες μετά την Α’ φάση προσλήψεων