peripoliko astinomia perama
Ελεύθερο το ανδρόγυνο που καταγγέλθηκε από 24χρονη για βιασμό, αρπαγή και σωματική βλάβη, στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος Ιρακινός και η ομοεθνής και συνομήλικη σύζυγός του, που είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες, ύστερα από καταγγελία 24χρονης Σύριας ότι την κρατούσαν παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα τους και πως ο 35χρονος την βίαζε.

Υπενθυμίζεται πως η 24χρονη κατήγγειλε πως από τα μέσα Ιανουαρίου το ζευγάρι των Ιρακινών ασκούσε σωματική βία σε βάρος της, ενώ ο άνδρας τη βίασε δύο φορές

Στην απολογία του, ο 35χρονος αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει συνάψει προσφάτως γάμο με την 24χρονη, προσκομίζοντας σχετική άδεια προς τεκμηρίωση του ισχυρισμού του η γνησιότητα της οποίας φέρεται ότι δεν αμφισβητείται.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του και της απαγόρευσης προσέγγισης και επικοινωνίας με την 24χρονη.

Από την πλευρά της, η 35χρονη συγκατηγορούμενή του μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Όπως έγινε γνωστό, η 24χρονη και ο ανήλικος γιος της, μετά την καταγγελία φιλοξενούνται σε εθελοντικό, μη κυβερνητικό, οργανισμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα