Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
«Υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου», αναφέρει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης

Στην ανακρίτρια παραδόθηκε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου και αφορά την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα και αφορούν την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, επί δύο εβδομάδες επεξεργαζόταν στοιχεία και πληροφορίες με στόχο τη σύνταξη τεχνικού πορίσματος, με το οποίο θα απαντά λεπτομερώς σε ιατροδικαστικά ζητήματα, όπως: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

Στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και το στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης, το οποίο είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, που έκανε λόγο για ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ.

«Η ανακρίτρια μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα»

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Ο κ. Ζιώγας συνεχίζει και επισημαίνει ότι «πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, οι δικαστές έχουν την κρίση τους και θα δουν την πραγματικότητα», επισημαίνοντας επίσης ότι η 24χρονη «παλεύει και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος