Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητούν να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους δυο κατηγορούμενους

Έφτασε η στιγμή που οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν στη δίκη για τη γυναικοκτονία της.

Η δίκη έχει διακοπεί αρκετές φορές στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου δικάζονται οι δύο άνδρες για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο όπου σπούδαζε.

«Θα ξαναζήσουμε το θάνατο του παιδιού μας»

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι ταξιδεύουν από το Διδυμότειχο για να καταθέσουν στο Εφετείο, ζητούν να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους δυο άνδρες που πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία και επιπλέον 15 έτη κάθειρξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. «Θα ξαναζήσουμε το θάνατο του παιδιού μας» είπαν στη δίκη που έχει ξεκινήσει με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στις έρευνες και βοήθησαν στη σύλληψη των κατηγορουμένων.

«Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στους δολοφόνους για δεύτερη δίκη και για ελαφρυντικό. Δεν θα δεχτώ κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί» επισήμανε σε δηλώσεις της η Κυριακή Αρμουτίδου και πρόσθεσε ότι «το παιδί μου έζησε 100 θανάτους και τώρα τι; Ζητάνε μείωση ποινών; Αν γίνει αυτό, θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή μέσα! Θα τους λιώσω όλους».

«Ήμουν η πιο ευτυχισμένη μάνα του κόσμου»

Η μητέρα της Ελένης μιλά για το παιδί της: «Ήταν ό,τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου. Ήμουν η πιο ευτυχισμένη μάνα του κόσμου». Για τους κατηγορούμενους έλεγε: «Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή έχουν, είναι τέρατα».

Η Κυριακή Αρμουτίδου και ο σύζυγος της, Γιάννης Τοπαλούδης στις καταθέσεις τους είχαν μιλήσει για την κόρη τους, για την εξαφάνιση της, τις προσπάθειες τους να τη βρουν και τις τραγικές στιγμές που έζησαν όταν έμαθαν για την άγρια δολοφονία της.

Ο πατέρας της Ελένης συγκλόνισε όταν ευχήθηκε κανένας γονιός να μην ζήσει τον πόνο που βίωσαν οι ίδιοι λέγοντας: «Παρούσα στην αίθουσα είναι η Ελένη Τοπαλούδη, είναι στις ψυχές μας και στις καρδιές μας και θα είναι αιώνια».

«Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας, άδειασε η ψυχή μας» είπε και περιέγραψε κλαίγοντας τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε όταν επέστρεφε με το αεροπλάνο στο σπίτι της οικογένειας συνοδεύοντας το νεκρό παιδί του στο φέρετρο. «Έλεγα να ανέβει λίγο πιο ψηλά ο κυβερνήτης μήπως το σώμα της συναντήσει την ψυχή της και ξαναζωντανέψει» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γοβ
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου  τόνισε ότι σχεδιάζεται να απλοποιηθούν και περισσότερο πολύπλοκες διαδικασίες, όπως η...
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό
nosokomeio
Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλόγος: Bonus 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ
Ο Σύλλογος βέβαια αφήνει σοβαρές αιχμές κατά της Πολιτείας και του υπουργείου Υγείας και δηλώνει απογοητευμένος «για την επιστράτευση του κοινωνικού...
Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλόγος: Bonus 1.000 ευρώ σε κάθε ιδιώτη γιατρό που θα εργαστεί στο ΕΣΥ