Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην παραλιακή, όταν ένα λεωφορείο «καρφώθηκε» σε κολώνα στο ύψος της Μαρίνας του Αλίμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «έσκασε» το λάστιχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να πέσει στην κολώνα του τραμ.
Μέσα σε αυτό επέβαινε αρκετός κόσμος, ενώ από το τροχαίο ατύχημα, τραυματίστηκαν ελαφρά έξι άτομα, ανάμεσα τους και ο οδήγος. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο Nοσοκoμείο.
Διακοπή στα δρομολόγια του τραμ
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του τραμ διεξάγεται στα τμήματα Αγ. Τριάδα-Μπάτης, Ασκληπιείο Βούλας-Ζέφυρος και Σύνταγμα-Μουσών, λόγω της σύγκρουσης λεωφορείου με στύλο εναέριας γραμμής τραμ στο ύψος της ΕΔΕΜ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ