roula pispirigkou euelpidon 2
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στόχος των δικηγόρων της κατηγορούμενης ήταν να επιχειρήσουν την ανατροπή των σε βάρος της δεδομένων για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας

Αρνητική ήταν η απάντηση της 18ης ανακρίτριας Αθηνών στο αίτημα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, για επανεξέταση στο Ειδικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης του αίματος της 9χρονης στο οποίο ανιχνεύθηκε η κεταμίνη.

Στόχος των δικηγόρων της κατηγορούμενης ήταν να επιχειρήσουν την ανατροπή των σε βάρος της δεδομένων για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο διαφορετική ήταν η άποψη της επικεφαλής της έρευνας Χριστίνα Σαλλάπα η οποία έδωσε έγγραφη απάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Σαλλάπα επικοινώνησε με την Πρυτανεία, στο Ηράκλειο, για να ενημερωθεί για τη δυνατότητα που έχει το Εργαστήριο – οπότε ο έλεγχος να είναι αξιόπιστος- αλλά εκεί ενημερώθηκε πως πρόσφατα αυτό έχει πλημμυρίσει και έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας αρκετά από τα μηχανήματα.

Ετοιμάζεται ένσταση

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, φαίνεται να είναι έτοιμος να υποβάλει ένσταση, που θα κριθεί από δικαστικό συμβούλιο, αλλάζοντας την επιλογή του εν λόγω Εργαστηρίου (είχε πάρει άδεια για εκεί), ζητώντας η επανεξέταση να γίνει στο εξωτερικό, σε ισοδύναμο με αυτό του κ. Ράικου στο ΑΠΘ, με κάθε νόμιμο μέσο και με κάθε ιατρικά αποδεκτή μεθοδολογία.

Η επανεξέταση του αίματος της 9χρονης, από την τελευταία της νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και «έσβησε» στις 29 Ιανουαρίου, νομικά λέγεται πως είναι δικαίωμα της κατηγορουμένης, παρότι θα σημάνει μία επιπλέον καθυστέρηση στην πολύκροτη υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Erasmus
Erasmus+: Στην Λισαβόνα εκπαιδευτικοί του Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
Το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο για δεύτερη χρονιά,έχοντας λάβει την τιμητική Διαπίστευση Erasmus+ στη Σχολική Εκπαίδευση για την περίοδο 2021-2027 από το...
Erasmus+: Στην Λισαβόνα εκπαιδευτικοί του Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
foto_education_pencils_molivia.jpg
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ετοιμάζονται νέοι πίνακες ΑΣΕΠ για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανοίγουν νέοι πίνακες ΑΣΕΠ στη Γενική
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ετοιμάζονται νέοι πίνακες ΑΣΕΠ για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση