Μετρό: Κλειστοί σταθμοί της Γραμμής 3 - Πώς θα διενεργείται η μετακίνηση
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Προσωρινή γραμμή λεωφορείου θα εξυπηρετεί τους επιβάτες - Πότε και ποιοι σταθμοί θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώνει η ΣΤΑ.ΣΥ για τη Γραμμή 3 του Μετρό, στο πλαίσιο δοκιμών για την επέκταση της Γραμμής προς Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως από τις 30/07/2022 έως τις 07/08/2022 και από τις 27 – 28/08/2022, οι σταθμοί του Μετρό "ΝΙΚΑΙΑ", "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" και "ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ" θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ".

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δοκιμών από τον σταθμό Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή "Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια", στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Για τις περιόδους, που θα είναι σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κινητοποίηση της ΟΛΜΕ
Σκληρή ανακοίνωση ΟΛΜΕ κατά της ΟΛΤΕΕ: «Όχι στη διάσπαση, ναι στην ενότητα των ΕΛΜΕ»
Καταγγέλλει τις εκλογές της ΕΛΤΕΕ Α' Αθήνας και κάνει λόγο για εργοδοτικά μορφώματα που υπονομεύουν το συνδικαλιστικό κίνημα
Σκληρή ανακοίνωση ΟΛΜΕ κατά της ΟΛΤΕΕ: «Όχι στη διάσπαση, ναι στην ενότητα των ΕΛΜΕ»
trump
Moody’s: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες απειλούνται περισσότερο από τους νέους δασμούς των ΗΠΑ
Ποιες χώρες είναι μεταξύ των πιο ευάλωτων, με επίκεντρο τις εξαγωγές μηχανημάτων και ποτών
Moody’s: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες απειλούνται περισσότερο από τους νέους δασμούς των ΗΠΑ