kasidiaris
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME
Όχι στην έξοδο από τη φυλακή των Κασιδιάρη και Λαγού αποφάσισε ομόφωνα το δικαστήριο

Απορρίφθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι αιτήσεις για αποφυλάκιση που υπέβαλλαν οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός. Το δικαστήριο ομόφωνα αρνήθηκε να κάνει δεκτές τις αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης ποινής που υπέβαλαν ο ευρωβουλευτής και ο πρώην βουλευτής, υιοθετώντας την πρόταση που υπέβαλλε νωρίτερα η Εισαγγελέας Έδρας η οποία έκρινε πως οι δύο καταδικασμένοι ως μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής πρέπει να παραμείνουν στην φυλακή.

Ομόφωνα επίσης οι δικαστές απέρριψαν την αίτηση εξαίρεσης της Εισαγγελέως Έδρας που υπέβαλλε ο Γιάννης Λαγός. Με την απόφαση τους οι δικαστές, επέβαλλαν στον κατηγορούμενο τα δικαστικά έξοδα, που κυμαίνονται μεταξύ 50 έως και 250 ευρώ.

Η αίτηση εκδικάστηκε με νέα εισαγγελέα στην έδρα, την εισαγγελέα Εφετών, Ελένη Ράικου, ενώ το δικαστήριο επέβαλε στον αιτούντα τα δικαστικά έξοδα τα οποία ανέρχονται από 50 έως 250 ευρώ.

«Από την πρόταση που είναι καταχωρημένη φαίνεται ότι η εισαγγελική λειτουργός διάβασε ένα χωρίο της πρωτόδικης απόφασης. Κατά συνέπεια δεν εξέφρασε προσωπική κρίση και το αίτημα εξαίρεσης πρέπει να απορριφθεί» τόνισε η κυρία Ράικου.

Τέλος με απόφαση του το δικαστήριο αποδέχθηκε αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, στο οποίο συναίνεσε και η Πολιτική Αγωγή, προκειμένου να κληθεί στο δικαστήριο η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, στην αγκαλιά της οποίας είχε ξεψυχήσει ο μουσικός. Η γυναίκα έχει καταθέσει μόνο στην Αστυνομία και στην Ανακρίτρια Πειραιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fysiki agwgi sxoleia
Σχολεία: Στις 7:15 πμ θα χτυπάει το κουδούνι με υποχρεωτική γυμναστική την 1η ώρα
Μία ώρα νωρίτερα και με το μάθημα της φυσικής αγωγής θα ξεκινούν τα σχολεία όλης της χώρας σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr
Σχολεία: Στις 7:15 πμ θα χτυπάει το κουδούνι με υποχρεωτική γυμναστική την 1η ώρα
sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία