Την ενόχλησή της έδειξε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ματίνα Καλτάκη, όταν οι παρουσιαστές ειδήσεων δεν την άφησαν να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.
Η δημοσιογράφος βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης για την παρουσίαση των τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελευσίνα.
Την ώρα που έλεγε το ρεπορτάζ της, ο παρουσιαστής τη σταμάτησε λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνο με την ίδια να αντιδρά έντονα λέγοντας «μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ» και με την ενόχλησή της να είναι εμφανής στο ύφος της.
Ο Θάνος Σιαφάκας της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της με τη ρεπόρτερ να συνεχίζει φανερά εκνευρισμένη: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε…».
Μόλις ολοκλήρωσε τον λόγο της η Ματίνα Καλτάκη, ο Θάνος Σιαφάκας είπε: «Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ