lazopoulos
"Ζητάει και ο κόσμος μία θυσία από εσάς. Η θυσία που ζητάει είναι να πάτε στο δι@@λο γιατί ειδάλλως θα οδηγήσετε τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις"

Σκληρή επίθεση κατά των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Podcast του με τίτλο "Έξω από το στόμα του Λάκη".

Ο γνωστός καλλιτέχνης ξεκίνησε λέγοντας το δικό του αντίο στα θύματα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία "πάμε κι όπου βγει", ενώ στη συνέχεια εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους συγγενείς των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

"Ύστερα θέλω να σφίξω και να αγκαλιάσω τους ανθρώπους τους, τη μαμά τους, τον μπαμπά τους, τη γιαγιά τους, τον παππούς τους, τα αδέλφια τους, τους φίλους τους. Και ύστερα θέλω να μιλήσω για το επιτελικό κράτος που ισχυρίζεται το 2023 ότι τελικά βρισκόμαστε στο έτος 1970."

Στο στόχαστρό του μεταξύ άλλων βρέθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε για τη δήλωσή του ότι τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, γίνονται και ολοκληρώνονται μόνο μετά από θυσίες.

"Βγαίνουν τα τομάρια και τα τομαροποιημένα καθικοτόμαρα που λένε πως χρειάζονται οι θυσίες, πως χρειάζονται Ιφιγένειες για να γινόμαστε καλύτεροι, για να εκσυγχρονίζεται ο κόσμος[...] Ζητούν θυσίες οι δημοσιογράφοι, οι καινούργιοι δήμιοι της κοινωνίας" είπε αιχμηρά ο Λάκης Λαζόπουλος, προβάλλοντας και το επίμαχο βίντεο με τη δήλωση του δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις και κατακραυγή στα social media.

«Όταν σκοτώνονται παιδιά το καταλαβαίνεις πως πρόκειται να γίνει πιο γρήγορα ο δρόμος αλλά να μας πεις κύριε Πορτοσάλτε…Μπορείς να πας σε ένα σπίτι και να πεις στη μάνα του παιδιού: “Συλλυπητήρια αλλά να χαίρεστε που το παιδί σας είναι η αιτία να αποκατασταθεί η σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας – Ευαγγελισμού;”. Θα το έλεγες ποτέ αυτό; Θα έλεγες ποτέ σε μια μάνα “Συλλυπητήρια αλλά το παιδί σου βοήθησε να γίνει η σιδηροδρομική γραμμή ασφαλής από Λάρισα – Ευαγγελισμό;”.

"Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Κλείστε τα γ@μ@μ@να στόματα των ψεμάτων. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς. Επιτρέψτε μας να τους δούμε. Πώς θα τους θάψουμε χωρίς κλάμα, χωρίς σεβασμό; Τι είναι; Στρατιώτες σε καιρό πολέμου και στέλνετε σφραγισμένα κουτιά;" δήλωσε.

Σημείωσε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι προκαλούν την οργή του κόσμου, εξαιρώντας κάποιες γυναίκες επαγγελματίες το χώρου, όπως η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη.

"Οι δημοσιογράφοι δεν λένε πια ειδήσεις αλλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων"

 

"Ζητάει και ο κόσμος μία θυσία από εσάς. Η θυσία που ζητάει είναι να πάτε στο δι@@λο γιατί ειδάλλως θα οδηγήσετε τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις" είπε ο ηθοποιός.

"Το πιο ορμητικό ποτάμι είναι το ποτάμι των νέων ανθρώπων. Και μη νομίζετε ότι με το να πάτε εκλογές παραπέρα, δεν θα πάνε στις δουλειές τους. Δεν ξεχνούν οι νεότεροι άνθρωποι ότι εκεί, στην κοιλάδα των Τεμπών συγκρούστηκαν συμφοιτητές τους, συμμαθητές τους. Υπάρχει μια στιγμή στην Ιστορία που ανοίγει μία πόρτα. Ακούγεται ένας κρότος και μπαίνει ψυχρός αέρας από τον Άδη στο δωμάτιο της Ιστορίας. Γιατί μετά από κάθε δυστύχημα υπάρχει κόστος, αλλά μετά από κάθε έγκλημα υπάρχει τιμωρία" ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Είσαι άνεργος στο κέντρο της Αθήνας; ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ 

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ποντος
Χαλβά Ματέν: Ένα χωριό με οικογένειες που μιλούσαν ποντιακά και έφτιαξαν τη ζωή τους κοντά στο μεταλλείο χαλκού
Ο οικισμός υπαγόταν στη μητρόπολη Χαλδίας και Χερροιάνων
Χαλβά Ματέν: Ένα χωριό με οικογένειες που μιλούσαν ποντιακά και έφτιαξαν τη ζωή τους κοντά στο μεταλλείο χαλκού