Το μαρούλι αποτελεί ένα από τα λαχανικά που αλλοιώνονται σχετικά εύκολα και όλοι θέλουμε να βρούμε ένα τρόπο να το διατηρήσουμε φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέχρι και δύο εβδομάδες.
Τι να προσέξουμε
Αρχικά θα πρέπει να πλύνεις το μαρούλι πολύ καλά, ιδανικά να το βάλεις και σε ένα μπολ με κρύο νερό και αρκετό ξίδι. Αφού το κάνεις 2-3 πλυσίματα, άπλωσε τα φύλλα του σε μια καθαρή πετσέτα.
Μόλις φύγουν τα πολλά νερά τυλίξτε τα φύλλα με χαρτί κουζίνας και τοποθετήστε τα με αυτόν τον τρόπο σε τάπερ ή σε ειδικά σακουλάκια τροφίμων αεροστεγή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/01
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση