μαχαιρι
Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον άτυχο 45χρονο να βρίσκεται στο έδαφος έξω από την παλιά μονοκατοικία μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στους Αμπελόκηπους.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες δράστης και θύμα ήταν υπό την επήρεια μέθης σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαν καν να περπατήσουν.

Μία γυναίκα που είδε τον 60χρονο δράστη και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν έφτασε η αστυνομία αναρωτήθηκε πώς βρήκε τη δύναμη να σηκώσει το μαχαίρι αφού δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος από τη μέθη.

Την ίδια ώρα έρχεται στη δημοσιότητα και βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον άτυχο 45χρονο να βρίσκεται στο έδαφος έξω από την παλιά μονοκατοικία μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει προκύψει ότι οι δύο άνδρες ήταν φίλοι. Κάποιοι γείτονες είπαν ότι ο 45χρονος ήταν συγκάτοικος του 60χρονου στο σπίτι του οποίο έγινε ο φόνος.

Οι δύο άνδρες μεθυσμένοι, φαίνεται να λογομάχησαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η κατάσταση ξέφυγε και εξελίχθηκε σε άγριο καυγά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μέσα σε μονοκατοικία, στην οδό Βερναρδάκη στους Αμπελόκηπους. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο άνδρες που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν στο σπίτι ήταν και μια γυναίκα φίλη τους. Και αυτή όπως διαπιστώθηκε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν ένα κουζινομάχαιρο 32 εκατοστών με μήκος λάμας 19 εκατοστά και μια μπλούζα με ίχνη αίματος στο δεξί μανίκι την οποία φορούσε ο δράστης. Και τα δύο ευρήματα κατασχέθηκαν και έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου άνδρα.

Ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα