Σε μία αδιανόητη δήλωση προχώρησε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 30χρονος, που συνελήφθη χθες (19/07) για τη φωτιά που ξέσπασε στη Μεσσηνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε στην αρμόδια Διεύθυνση της Πυροσβεστικής που ασχολείται με τους εμπρησμούς πως: «Έχω βάλει άλλες δύο φωτιές στην περιοχή της Μεσσηνίας παλαιότερα». Παράλληλα, για την τωρινή φωτιά που προκλήθηκε στην περιοχή παραδέχτηκε τις πράξεις του λέγοντας: «εγώ το έκανα».
Σύμφωνα με το Action 24, ο 30χρονος δράστης, στην απολογία του φέρεται να είπε ότι τον εξίταρε να ακούει και να βλέπει τα εναέρια μέσα που πραγματοποιούν ρίψεις νερού και γενικότερα την κινητικότητα της Πυροσβεστικής, όσον αφορά την διαδικασία, τις σειρήνες των οχημάτων και όλη την εικόνα που παρουσιάζει η κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση