ΟΠΛΟ
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γρανίτσας στην Ευρυτανία από τη δολοφονία ενός 58χρονου από τα χέρια του αδερφού του.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, καθώς σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι στο καφενείο της γειτονιάς, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους.

Εκεί, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, λογομάχησαν. Ο δράστης του φονικού, οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του αδερφού του, κτηνοτρόφου στο επάγγελμα.

Όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι, για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς τους. Στο σημείο έχουν έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για την διερεύνηση της υπόθεσης ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Kαρπενησίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sex
Σεξ: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει
Κατά μέσο όρο, γυναίκες και άνδρες που βρίσκονται σε σχέση αναφέρουν ότι τα προκαταρκτικά διαρκούν 11 και 13 λεπτά αντίστοιχα, όπως...
Σεξ: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει