νοσοκομείο Μεταξάς
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο νοσοκομείο Μεταξά

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό το Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά», καθώς νέα καταγγελία έρχεται στο φως.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων καθώς το ταμείο του είχε μείνει με ελάχιστα χρήματα, οδηγώντας ακόμα και στη μη πραγματοποίηση χημειοθεραπειών καρκινοπαθών ασθενών.

Η καταγγελία της ΟΕΝΓΕ

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλει περιστατικό στο νοσοκομείο Μεταξά, που όπως λέει αποδεικνύει τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ, ο γιατρός Π.Ν. εισήχθη στις 20/9/2023 στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ, στην Ουρολογική Κλινική με σκοπό να υποβληθεί σε τακτικό χειρουργείο Ca Προστάτη στις 22/9.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος, τον ενημέρωσαν ότι θα λάβει εξιτήριο για την επόμενη μέρα με την δικαιολογία ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει τη δέουσα καρδιολογική υποστήριξη, ούτε τη δυνατότητα να κάνει εξέταση που θεωρούσαν αναγκαία (μελέτη ύπνου), σύμφωνα με ρεπορτάζ της Γιάννας Σουλάκη στο iatropedia.gr.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα