εκλογές
Βρέθηκε φάκελος με 175 ευρώ 7ανάμεσα στα ψηφοδέλτια στη Λάρισα

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε εκλογικό κέντρο σε περιοχή της Λάρισας όπου ο εκλογικός αντιπρόσωπος ανοίγοντας τον φάκελο, έτριβε τα μάτια του με αυτό που αντίκρισε.

Ο ίδιος στην προσπάθειά του να ξεδιπλώσει τα περισσότερα του ενός ψηφοδελτίου που περιείχε ο φάκελος βρήκε σε χαρτονομίσματα το ποσό των 175 ευρώ!

Τα ξέχασε ο εκλογέας και τα δίπλωσε μαζί με τα ψηφοδέλτια; Μόνο ο ίδιος ξέρει τι προηγήθηκε. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι τα έβαλε σε λάθος φάκελο και κατέληξαν στην κάλπη. Και πέραν της απομακρύνσεως της κάλπης, ουδένα πολιτικό (εσχάτως και οικονομικό) λάθος αναγνωρίζεται.

Το κακό για τον ψηφοφόρο είναι πως… παρά τα μετρητά, η ψήφος του προφανώς ακυρώθηκε με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό ψηφοδελτίων στον φάκελο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα