police
Μετακόμισαν σε σπίτι και βρήκαν νεκρό 19χρονο στον καταψύκτη – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Οι νέοι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Αλαμπάμα βρήκαν έναν 19χρονο νεκρό μέσα σε έναν καταψύκτη στην αυλή τους, οδηγώντας στη σύλληψη των γονέων του, δήλωσαν οι αρχές.

Οι ιδιοκτήτες καθάριζαν το ακίνητο το πρωί της Κυριακής, όταν έπεσαν πάνω στην παλιά συσκευή που έκρυβε το σώμα του Λόγκαν Μάικλ Χάλστεντ που είχε αποσυντεθεί άσχημα, ανέφερε σε δελτίο Τύπου το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χένρι.

Επειδή ο καταψύκτης ήταν πολύ βαρύς για να σηκωθεί, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να τον καθαρίζουν όταν ανακάλυψαν ένα ανθρώπινο χέρι, είπε ο σερίφης Eric Blankenship στο AL.com.

Η οικογένεια του 19χρονου είχε νοικιάσει το σπίτι, αλλά μετακόμισε πριν από περισσότερο από ένα μήνα πριν πουλήσει ο ιδιοκτήτης το ακίνητο. Οι γονείς του 19χρονου, Michael Shane Halstead, 44 ετών, και Karen Tysinger Halstead, 43 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για βεβήλωση σορού και διερευνάται η σχέση τους με τον θάνατό του. Κρατούνται στη φυλακή χωρίς εγγύηση.

«Αυτό το περιστατικό είναι μια πολύ τραγική κατάσταση και η υπηρεσία μας έχει δεσμευτεί να ανακαλύψει την αλήθεια», είπε ο σερίφης σε δήλωση.

«Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη και οι πληροφορίες θα συνεχίσουν να γνωστοποιούνται καθώς προχωρά η υπόθεση».

Ο Λόγκαν Χάλστεντ υπέφερε από ιατρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της δισχιδούς ράχης, ανέφερε το WTVY. Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ο γιος του έπαθε μανιακό επεισόδιο και δεν θυμόταν πώς το σώμα του γιου του βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη που δεν λειτουργούσε.

Υποστήριξε επίσης ότι η γυναίκα του δεν εμπλέκεται, είπε ο σερίφης.

Σε μια άλλη περίεργη εξέλιξη, ο 44χρονος φέρεται να πήγε σε άλλο αστυνομικό τμήμα και να μίλησε για τα εγκαταλειμμένα λείψανα του γιου του νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το πτώμα όταν έψαξαν, είπαν πηγές στο WTVY.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προσλήψεις
ΔΥΠΑ: Ανοιχτές πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας σε 120 επιχειρήσεις-Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Πάνω από 35 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Χαλκίδα στις 5 Απριλίου
ΔΥΠΑ: Ανοιχτές πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας σε 120 επιχειρήσεις-Ποιες ειδικότητες ζητούνται
παδα
Οpenday 2025: Πλημμύρισε με μαθήτριες και μαθητές Λυκείων το ΠΑΔΑ
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο...
Οpenday 2025: Πλημμύρισε με μαθήτριες και μαθητές Λυκείων το ΠΑΔΑ
paideias
ΤΕΦΑΑ: Ξεκινούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αγωνίσματα – Όλες οι λεπτομέρειες
Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ - Όλες οι πληροφορίες και οι προθεσμίες
ΤΕΦΑΑ: Ξεκινούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αγωνίσματα – Όλες οι λεπτομέρειες