treno dytiki thessalia
Όπως καταγγέλλουν από τον ΟΣΕ, άγνωστοι μπήκαν στο συγκεκριμένο σημείο και έβαλαν, με την χρήση εύφλεκτου υλικού, φωτιά στις οπτικές ίνες

Δολιοφθορά καταγγέλλει ο ΟΣΕ στο σιδηροδρομικό κέντρο Αχαρνών, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το σύστημα τηλεδιοίκησης από τον σταθμό Αχαρνών μέχρι τον σταθμό της Τιθορέας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Alpha, από το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 19:30 μέχρι και για τουλάχιστον δύο μέρες ακόμη τα τρένα θα κυκλοφορούν από το Μενίδι έως την Τιθορέα «τυφλά».

Δηλαδή, θα γίνεται με τον παλιό τρόπο, θα υπάρχει δηλαδή η τηλεπικοινωνία με τα τρένα αλλά δεν θα υπάρχει οπτική επικοινωνία γιατί δεν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση.

Όπως καταγγέλλουν από τον ΟΣΕ, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο συγκεκριμένο σημείο, που είναι 500 μέτρα από τον σταθμό του Μενιδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως καταγγέλλουν από τον ΟΣΕ, άγνωστοι μπήκαν στο συγκεκριμένο σημείο και έβαλαν, με την χρήση εύφλεκτου υλικού, φωτιά στις οπτικές ίνες. Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα αλλά δεν έχουν κανένα βίντεο, καθώς οι άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια των καμερών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα