Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία
Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη

Διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον θάνατο της 24χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στη Θεσσαλονίκη, διατάχθηκε από τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία, ενώ η εισαγγελική παραγγελία αναζητά τυχόν ποινικές ευθύνες.

Τι ερευνάται

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ως προς τα διερευνώμενα αδικήματα, περιέχεται η θανατηφόρα έκθεση καθώς και οποιαδήποτε άλλη πράξη (κατά ζωής) προκύψει από την έρευνα. Στην έγγραφη παραγγελία προς την Ασφάλεια ζητείται να προσκομιστούν οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης και αυτοψίας.

Ακόμα ζητούνται η ιατροδικαστική έρευνα και τα διαθέσιμα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Κατά πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν με την ιδιότητα του μάρτυρα οικείοι της 24χρονης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα