Ωραιόκαστρο: Έκαναν «έφοδο» στο δημαρχείο - Πήγαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο με... τροχό
Μεγάλη απογοήτευση βίωσαν ληστές στο Ωραιόκαστρο

Ληστές εισέβαλαν στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας ότι θα βρουν σημαντικό περιεχόμενο στο χρηματοκιβώτιο των οικονομικών υπηρεσιών.

Εντούτοις, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν τελικά άδειο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι διέρρηξαν πόρτα στο ισόγειο του κτηρίου, στην είσοδο των οικονομικών υπηρεσιών, και κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς το χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να το ανοίξουν χρησιμοποιώντας τροχό!

Η δράση τους έγινε αντιληπτή από καθαρίστρια, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν εντός του δημαρχείου. Ακούγοντας τον θόρυβο από τον τροχό, υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε αμέσως υπάλληλο του δήμου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Μιλώντας στο thestival.gr ο Δημήτρης Καρασαββίδης, αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, περιέγραψε πως πέρα από τις φθορές που προκλήθηκαν στην είσοδο και το χρηματοκιβώτιο, οι δράστες δεν φαίνεται να έχουν αφαιρέσει κάτι άλλο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!