Μετά την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να αφαιρέσει την λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ο Σταμάτης Κραουνάκης ξέσπασε για όλο αυτό.
«Όλοι οι Πανεπιστημιακοί της χώρας ασχολούνται με τη “χοντρή νευρικιά” του Αδώνιδος;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος περιέγραψε στη συνέχεια την ιστορία πίσω από το νοσταλγικό τραγούδι, σε στίχους και μουσική του ίδιου, το οποίο περιλαμβάνεται στον δίσκο “Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” (1985).
«Τελειώνει το ‘Κυκλοφορώ κι Οπλοφορώ’ και πάμε μία παρεούλα, εγώ, οι αδερφές μου, η Πρωτοψάλτη και ένας φίλος εύσωμος να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου. Του λέω μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι και μου λέει γιατί δεν γράφεις για τον Άδωνι που πάμε για καφέ; Και μέχρι να πάμε στο μαγαζί για να φάμε, είχα γράψει το ρεφρέν!», δήλωσε.
«Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη, ασχολείται όλο το σουργελαριό με αυτό το θέμα; Τρεις ημέρες! Την ημέρα του ‘Εδώ Πολυτεχνείο’ όλο το σουργελαριό, η ανάπηρη δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολείται με αυτό. Αυτό είναι αίσχος», είπε φανερά ενοχλημένος ο συνθέτης και στιχουργός.
Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε να πείσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να πει τη λέξη “τεκνά”, ενώ ερωτηθείς γιατί ασχολούνται όλοι με τη συγκεκριμένη λέξη, την ώρα που στην τραπ μουσική ακούγονται σαφώς πιο “σκληροί” στίχοι, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Δεν με απασχολεί, αφήστε τις μουσικές, αφήστε τα παιδιά, αφήστε τα ρεύματα να κινούνται».
Σε ερώτηση για το αν του λείπει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απάντησε: «Και βέβαια μου λείπει».
«Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο;» του είπε ο ρεπόρτερ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να απαντά: «Όταν έρθει η ώρα, θα με πάρει, θα την πάρω, θα δούμε».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/01
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση