Thumbnail
«Κανένας νόμος δεν τους εμποδίζει, καμιά Ιερά Σύνοδος δεν θα βγάλει απόφαση. Αυτό δείχνει πόσο πιο κάτω μας έχουν»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην ΕΡΤ για την ζωή, την καριέρα του αλλά και τον έρωτα, λόγω και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ότι «τα κακά σχόλια υπήρχαν πάντοτε και ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι μιλούσαμε πολύ είναι επειδή γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Μιλάμε για τη Βουλή, έχουν ειπωθεί εκεί ανεπίτρεπτα πράγματα. Θα ήθελα να πω ένα μπράβο, να φύγω από κόμματα, να αναγνωρίσουμε ότι με την αλληλεγγύη και την ενότητα προχωράει αυτή η κοινωνία.

Όλα ήταν αναμενόμενα. Η ελπίδα που είχαμε ήταν ότι το ΚΚΕ θα κράταγε μια διαφορετική στάση. Σαν Γιώργο με απογοήτευσε. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα πρέπει να απομακρυνθεί από το κόμμα. Θα αλλάξουν οι ζωές κάποιων οικογενειών. Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια».

 «Για να καταλάβετε πού βρισκόμαστε, πόσο ριζωμένο είναι το μίσος και η διάκριση, τόσο παγιωμένη, αυτή τη στιγμή στην ελληνική πολιτεία αν ένας δολοφόνος θέλει να κάνει παιδί με μια έμπορο ναρκωτικών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένας νόμος δεν τους εμποδίζει, καμιά Ιερά Σύνοδος δεν θα βγάλει απόφαση. Αυτό δείχνει πόσο πιο κάτω μας έχουν.

Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις θα είσαι πιο κάτω από έναν δολοφόνο από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος.

Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;

Δεν τελειώνει γιατί είναι προσωπική επιλογή του καθένα να καθίσει να σκεφτεί», είπε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ότι γίνεται πλέον ένα βήμα πιο μπροστά από το κράτος που σταματά -θεωρητικά- να κρίνει τους πολίτες του με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κπγ
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Τα εξεταστικά κέντρα της Α' περιόδου
Οι υποψήφιοι εξετάζονται στο Εξεταστικό Κέντρο που θα λειτουργήσει στην Περιοχή Εξέτασης που επέλεξαν στην αίτηση συμμετοχής τους στις Eξετάσεις για...
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Τα εξεταστικά κέντρα της Α' περιόδου
τρεμ
Τέμπη: Συγκλονιστικές καταθέσεις επιβατών – «Θα με στοιχειώνει για πάντα»
Οι επιζώντες μιλούν για τις εφιαλτικές στιγμές της σύγκρουσης – Επίκεινται απολογίες πρώην στελεχών του υπουργείου Μεταφορών
Τέμπη: Συγκλονιστικές καταθέσεις επιβατών – «Θα με στοιχειώνει για πάντα»
εκπαιδευτικοί Τέμπη
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση για την παιδεία - «Βία αντί για διάλογο»
ΜΑΤ και χημικά κατά διαδηλωτών στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει τον αυταρχισμό
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση για την παιδεία - «Βία αντί για διάλογο»