Φρίκη στην Πάτρα: 7χρονος μαθητής ξυλοκόπησε 8χρονο για τα views στο TikTok
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο τραυματισμένος μαθητής δημοτικού

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 7χρονος μαθητής στην Πάτρα ξυλοκόπησε έναν 8χρονο για να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok.

Σημειώνεται πως στην Πάτρα έχουν αναρτηθεί και στο παρελθόν βίντεο με ξυλοδαρμούς ανηλίκων αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία. 13, 14 ή και 15 ετών. Είναι η πρώτη φορά που «σκηνοθετείται» ξυλοδαρμός από μαθητή δημοτικού!

Πρόκειται για τρία αδελφάκια που φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο ένα 8χρονο αγόρι. Συγκεκριμένα, ο 7χρονος μαθητής είχε κινητό και το δίνει σε ένα άλλο παιδί. Του λέει να τραβήξει βίντεο και αρχίζει να χτυπά τον 8χρονο. Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν… άλλοι δύο στην παρέα.

Ο 8χρονος σφαδάζει από τους πόνους και ο 7χρονος… ανεβάζει το βίντεο στο tik tok. Ο μικρός πηγαίνει σπίτι του κλαμένος, περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη και εκείνη όντως… βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο tik tok.

Η γυναίκα σπεύδει και συναντά τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής δευτέρας δημοτικού). Ο νεαρός άνδρας παθαίνει σοκ και δείχνει να μην πιστεύει αυτό που έχει κάνει ο γιος του. Ζητά συνεχώς συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου θύματος δεν την δέχεται.

«Πως είναι δυνατόν ένα 7χρονο να έχει κινητό και να έχει πρόσβαση στο tik tok. Να γνωρίζει να ανεβάζει βίντεο και πάνω από όλα… να «σκηνοθετεί» ξυλοδαρμό συμμαθητή του για να έχει… views στα social media.

Ο θείος του 8χρονου μιλά στην «Γνώμη»: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Η μητέρα του θύματος σκέπτεται να υποβάλει μήνυση, ενώ ο μικρός μαθητής εξακολουθεί και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα όπως είπε θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως μετά από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα