Κωνσταντίνου και Ελένης
Ξέρετε γιατί ο ΑΝΤ1 έριξε «μαύρο» στο πασχαλινό επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Μέρες που είναι, ευκαιρία να προβληθεί το πασχαλιάτικο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ή μήπως όχι; Ο ΑΝΤ1 δεν το προβάλλει σχεδόν ποτέ!

«Τα αυγά και τα πασχάλια». Αυτός είναι ο τίτλος του. Πρόκειται για το Νο.60, φτιάχτηκε για τον 2ο κύκλο και «έπαιξε» στις 5 Μαΐου 2000. Η  τηλεθέαση έφτασε το 34.1%.

Το story του επεισοδίου έχει ως εξής: Η Ελένη Βλαχάκη σχεδιάζει να κάνει Πάσχα στην Πάτρα με τη μητέρα της, ενώ ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός σε εκπαιδευτική εκδρομή με σπουδαστές του στα Μετέωρα.

Ο Μάνθος Φουστάνος λέει ψέματα στη… μοναδική του αγάπη Πέγκυ Καρρά ότι θα πρέπει να μεταβεί στη Λαπωνία για επαγγελματικούς σκοπούς, απορρίπτοντας την πρότασή της για να περάσουν μαζί αυτές τις Ημέρες.

Στην πραγματικότητα θέλει να «ψήσει» μια χρηματίστρια είτε να πάνε ταξίδι είτε να ερωτοτροπήσουν στην Αθήνα.

Ο Νικόλας Βαρθακούλιας δέχεται πρόταση από τη Ματίνα Μανταρινάκη, καθώς δεν θέλει να ακολουθήσει την παρέα του στη Μύκονο.

Στο μεταξύ, ένας συνάδελφος ηθοποιός της Πέγκυς εμφανίζεται στο μπαρ του σίριαλ και η Ελένη τού την «πέφτει», παραβλέποντας το γεγονός ότι έχει «γυαλίσει» και στην αγαπημένη της φίλη.

Τελικά, η Πέγκυ παρεκκλίνει και προσκαλεί τον νεαρό στο σπίτι της Ελένης, την ώρα που ο Μάνθος παίρνει τα κλειδιά του Κωνσταντίνου, προκειμένου να ξεμοναχιάσει τη χρηματίστρια. Μικρή λεπτομέρεια, αν σας διαφεύγει. Βλαχάκη και Κατακουζηνός είναι συγκάτοικοι…

Τα δύο παράνομα ζευγάρια συνυπάρχουν για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά κατά σύμπτωση δεν πέφτουν μούρη με μούρη. Το καθένα αποσύρεται σε κάποιο δωμάτιο. Πάντως το μοιραίο φαντάζει θέμα χρόνου να γίνει.

Ξαφνικά εμφανίζεται απογοητευμένη η Ελένη. Τζάμπα το ταξίδι στην Πάτρα. Η μητέρα της αποφάσισε την τελευταία στιγμή να φύγει ταξίδι με ένα νέο αμόρε, επομένως έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αμέσως μετά μπαίνει κι ο Κωνσταντίνος, ο οποίος «έφαγε» γερό στήσιμο από τους σπουδαστές του, επειδή απαρνήθηκαν την εκδρομή στα Μετέωρα για χάρη της Μυκόνου.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, εκείνη τη στιγμή στο σπίτι υπάρχουν ταυτόχρονα οι δύο συγκάτοικοι και τα δύο παράνομα ζευγάρια. Οι διάλογοι στη συνέχεια είναι σπαρταριστοί. Όπως πάντα εξάλλου σε αυτό το σίριαλ. Δεν θα γραφτούν περισσότερα γιατί, ούτως ή άλλως, το spoiler είναι μεγάλο.

Γιατί έπεσε «μαύρο» στο επεισόδιο

Το επεισόδιο υπάρχει κανονικά στο YouTube, στην τηλεόραση ωστόσο δεν προβάλλεται σχεδόν ποτέ.

Ο λόγος; Στο 25:32 η Ελένη και η Πέγκυ φιλιούνται στο στόμα δύο φορές. Εντούτοις, χιλιάδες είναι εκείνοι που το έχουν παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου.

Το βράδυ της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2020, ο Χάρης Ρώμας είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο εκ των δημιουργών και πρωταγωνιστών είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν προβάλλονται όλα τα επεισόδια της σειράς.

Ιδού αναλυτικά όσα είχε πει: «Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” δεν είναι πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70. Και δεν παίζονται και όλα. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Έχει γίνει μια επιλογή που είναι, ξέρω ‘γω, περίπου 60 επεισόδια. Αυτά παίζουν ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό που κάποτε, λοιπόν, μου λέγανε κάποιοι πως είναι αρνητικό. Και η ίδια η Ελένη Ράντου. Ότι θα “καούμε”. Εγώ αποφάσισα κι αυτό με απελευθέρωσε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο, μια πολύ μεγάλη χαρά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο καθένας. Και αυτό το συναίσθημα είναι αναντικατάστατο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, όποια επεισόδια κι αν προβάλλονται, το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί με την ίδια «τρέλα» αυτό το σίριαλ. Έξι αταίριαστοι χαρακτήρες που… ταίριαξαν απόλυτα, εκτοξεύοντας την τηλεθέαση στα ύψη!

Πηγή: menhouse.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

seminario-epaggelmatikou-prosanatolismou
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα
Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο επάγγελμα του μέλλοντος που δεν θα επηρεάσει η τεχνητή νοημοσύνη
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα